Zeewiermix voor een andere smaak!


zeewaar-mix

Wil je eens echt een andere smaak aan een gerecht geven? Probeer dan de Zeewiermix van Zeewaar. Het bevat duurzaam geteelde royal kombu en zeesla. Nog nooit van gehoord? Beiden zijn zeewieren en door Zeewaar duurzaam geteeld in Zeeland.

De Zeewiermix is heerlijk als “kruid” door hartige gerechten, zoals soep, pasta, pizza, quiche, vis, salade en saus. Probeer het ook eens in plaats van gewoon keukenzout, het heeft namelijk een echt hartige smaak. Kijk hier voor leuke recepten.

Het verse zeewier wordt na de oogst direct gedroogd op lage temperatuur. De geconcentreerde vorm blijft daarna over. Gedroogd zeewier is heel licht, en heeft ongeveer een tiende van haar gewicht verloren na het droogproces. Daardoor past 1 gram gedroogd zeewier op een eetlepel. Zeewaar heeft overigens ook Zeewaar’s Zeewierzout. Dit bevat eveneens kombu en zeesla, maar ook nog eens 93% zeezout. Wij van PuurGezond gaan dan liever voor de Zeewiermix!

Zeewaar’s Zeewiermix is te koop bij onder andere de Agrimarkt, Deen, Plus, viswinkels en online in de webshop van Zeewaar.

Op de website van Zeewaar kun je ook meer lezen over de zeewierboerderij in Zeeland en de vrouwen achter het bedrijf.